Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van veelgestelde vragen. Heeft u een andere vraag, neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in.

Safe Solar maakt gebruik van diverse A-klasse producten van de Tier 1-lijst. Onze leveranciers zijn o.a SolarEdge, LG, Suntech, Longi Solar, Canadian Solar, Denim Solar en Trina Solar.

De terugverdientijd van een standaardinstallatie, gebaseerd op een gemiddeld verbruik, is ongeveer 3-5 jaar.

Groen continu: productie.
Groen knipperend: geen productie / nachtstand.
Blauw: internetverbinding actief.
Rood: foutmelding, neem contact op met Safe Solar als het langer aanhoudt.

Safe Solar maakt gebruik van de MySolarEdge-app. Zodra wij uw systeem hebben geïnstalleerd, ontvangt u een e-mail met instructies over het aanmelden en activeren van de app. Wij sturen u een link en een QR-code waarmee u de app kunt installeren.

De BTW-regeling wordt gecontinueerd in 2022. Safe Solar helpt u graag voor een vast tarief bij de aanvraag, maar u kunt deze BTW-teruggave ook zelf regelen.

Eerlijk en uitgebreid advies

Middels een persoonlijk informatie en verkoopgesprek kunnen wij u op de hoogte brengen van nieuwe ontwikkelingen in de energiebranche. Wij kunnen uw persoonlijk adviseren en een duidelijk beeld geven van de kosten en de te verwachte opbrengsten.

Alleen zonnepanelen van de Tier 1 lijst

Al onze zonnepanelen zijn geselecteerd uit de lijst met best presterende panelen verkrijgbaar in Europa! De topmerken die wij leveren zijn onder andere SolarEdge, LG, Suntech, Longi Solar, Canadian Solar, Denim Solar en Trina Solar.